Ets prou valent/a per formar part de la nostra Canalla?​

Què és la Canalla?

Una Colla Castellera està formada per tot tipus de persones, de tots els sexes, cultures, idiomes i edats.


Es tracta d’una activitat d’equip on des del primer a l’últim som importants, tots tenim un paper fonamental, tots tenim una funció i tothom podem trobar el nostre lloc a la colla.


Els petits de la colla, fins als 14 anys, som els que formam part de l’anomenada Canalla i, tot i que som petits, som els més valents i atrevits de la colla!


La Canalla som els que ens enfilam més amunt, fins la part més alta del castell: el pom de dalt, que està format pels dosos, l’acotxador/a què és el nin o nina més menut de la colla i l’enxaneta que és qui fa l’aleta i, per tant, dona el castell per carregat. Així doncs, la canalla som els encarregats de posar la cirereta del pastís, culminant la feina de tots els castellers amb una aleta que toca el cel!


Als Castellers de Mallorca la canalla no tan sols ens dedicam a assajar i a actuar a les places, fet que suposa que traballam la nostra agilitat, psicomotricitat i musculatura, si no que també som una petita família educada en base a la feina en equip, l’autosuperació, el respecte i la consecució d’objectius comuns. A més de la feina als assajos i places, també ens agrada molt anar de colònies o a la platja.


Si tú també ets un/a valent/a amb ganes de provar noves experiències i formar part de la nostra petita gran família les portes dels Castellers de Mallorca sempre estaran obertes per tu!