Forma part dels Castellers de Mallorca

Vols formar-ne part?

Per a formar part de la nostra colla només necessites un requisit indispensable: tenir moltes ganes! Tant dona la teva complexió física, la teva edat, la teva cultura, la teva llengua… als Castellers de Mallorca tothom és benvingut i tothom pot trobar el seu lloc.

 

Si vols provar una activitat centenària, on els principis bàsics són el treball en equip, la constància, el respecte, la diversitat i la consecució d’objectius comuns, els Castellers de Mallorca són la millor opció per a tu!

 

No ho pensis més i vine a provar-ho! T’esperam a l’assaig o actuació que més et convengui per coneixe’ns i ensenyar-te lo bonic que és el món casteller.

 

A cada assaig i cada actuació necessitam de la participació de quants més millor, ja se sap… “Quants més siguem, més riurem!”. No et preocupis si penses que no tens el material necessari, nosaltres et deixarem tot el que et pugui fer falta per què provis a un assaig o actuació, t’ensenyarem a formar part d’una pinya, com es puja al tronc i tots els conceptes bàsics d’una colla castellera. Pots venir també només a mirar si ets més vergonyós/a, però de ben segur el bon ambient que es respira cada vegada que la colla es reuneix farà que no vulguis deixar de venir!

 

Anima’t!

 

Fes-te Casteller de Mallorca i llueix el GRANA!

 

Si vols més informació pots sol·licitar-la per correu electrònic a info@castellersdemallorca.com