Diada de Fires i Festes de Manacor 2023

El passat dissabte, 3 de juny de 2023, els Castellers de Mallorca vam tornar a plaça per primer pic aquesta temporada. Ens vam estrenar a una de les cites més importants de l’any, a Fires i Festes de Manacor, diada conjunta amb els Al·lots de Llevant, i on el nou equip tècnic s’hi estrenava.

Vam començar amb el tradicional cercavila que desembocava a l’Ajuntament de Manacor, on férem un pilar de quatre estrenant enxaneta. A continuació vam arribar a la plaça de sa Bassa, la plaça dels Al·lots de Llevant. Aquí hi vam descarregar un tres i un quatre de sis molt sòlids que demanaven un pis més, a més d’estar plens d’estrenes, tant a canalla, tronc i pinyes! A tercera ronda vam descarregar el tres de sis amb l’agulla… tres anys després! Així, vam demostrar tota la feina d’aquests darrers mesos de recuperar els castells de sis després de la pandèmia. Vam finalitzar l’actuació amb dos pilars de quatre més, on s’hi van estrenar dues noves enxanetes.

Amb aquesta primera actuació de la temporada vam tornar a plaça fent una actuació completa, descarregant tres castells de sis després de la pandèmia!

Podeu consultar les fotos al següent enllaç: https://www.facebook.com/media/set/?set=a.282401334183970&type=3