XXII Aniversari dels Castellers de Mallorca

Era un d´aquells horabaixes que tan poc agraden al món casteller: plujós, boirós… Decidírem doncs traslladar l´espectacle a la nostra “Seu”, de Son Canals.

Amb absència quasi absoluta de públic, cuatre amics i familiars, començàrem el nostre espectacle casteller amb un pd4s amb en Bernat Alemany d´enxaneta, seguírem amb un 3d6 amb totes les titulars de tronc i amb en Joan Suau d´acotxador i una Juju, recuperada de les seves lesions, d´enxaneta;  després un 4d6 amb incorporacions a pom, na Carla fent la seva primera aleta, i a tronc amb na Mireia de segona i n´Esperança de terça. Bon castell. Acabàrem els castells amb un 3d6a amb n´Aïda de terça al pilar. Arribava l´hora dels pilars finals un pd4s amb na Lara Piris d´enxaneta, repartint besades  a tothom i 2pd4 amb na Marta, sa néta de na Margalida de S´Indiotería, de terça, amb na Carla damunt i a l´altra costat, en Joan Suau fent d´enxaneta i tancant un treball brillant.

Al.lots de Llevant, trànquils i seriosos, a la recerca del Mundial Casteller, p4, 3d6,  3d6a, 4d6 i pd4.

Ha estat una actuació digna, si tenim en conta les nostres possibilitats possiblement no poguem anar, de moment,  molt més enllà… Pd5 ?

Al dia següent bauxa i tiberi amb nins, nines, bolquers i chumets molt divertida… Però això ja es una altra història… Amunt!

JOAN ÀNGEL (SEPULTURERO JONES).