Un dissabte molt casteller

El proper dissabte, 17 de juny a les 10:00h a Son Canals, es portarà a terme un taller general sobre el món casteller. Aquest taller d’introducció als castells constarà de dues parts: la primera serà més general, dirigida als més inexperts i que aprofundirà en els orígens dels castells, tipus de construccions, nomenclatura, principals colles i la seguretat en els castells; la segona part serà més específica, dinàmica i dirigida als integrants i futurs integrants de les pinyes dels castells: posicions, funcions, col·locació dels membres… en aquesta secció també s’explicarà com funcionen els folres i les manilles als castells més grans.

A més, després del taller els participants dinaran plegats compartint els coneixements explicats i gaudint de la projecció d’alguns vídeos castellers amb els que es pretén deixar clara la informació impartida al taller. Finament, per arrodonir la jornada, els participants podran gaudir d’una actuació castellera a la Plaça Major a les 18:00h, el que posarà el punt i final a un molt productiu dissabte casteller.

La colla convida a tots els seus membres a participar però també a tots els interessats que mai s’han atrevit a anar a assaig, aquesta és la cita idònia per iniciar-se al món dels castells i formar part d’una activitat PATRIMONI DE LA HUMANITAT!