Sant Sebastià 2018, XX anys del primer 3d6

Els Castellers de Mallorca hem actuat avui a l’avinguda Jaume III en motiu de la festa patronal de la capial mallorquina, Sant Sebastià. Els granes estàvem avui de doble celebració, ja que a més de Sant Sebastià, celebràvem també el XXè aniversari del nostre primer 3 de 6. Els castellers hem gaudit de molta expectació i hem realitzat una actuació tranquil·la i molt fluida.

Per donar el tret de sortida hem elegit el pilar de 4 per sota, pilar que s’ha descarregat sense cap mena de complicació. Posteriorment ha arribat el 3 de 6 que celebrava el seu XXè aniversari, i que ha patit una mica de lentitud degut a la curta edat de la canalla, tot i a això el castell s’ha descarregat de manera molt segura. En segona ronda de castells hem elegit el 4 de 6, que ha pujat més ràpid que el castell anterior i s’ha descarregat fàcilment. Seguidament ha estat el moment del 3 de 6 amb agulla, que ha mantingut les maneres del 3 de 6 anterior tardant en arribar la coronació del 3, però amb un pilar molt serè. Per tancar, els granes hem enlairat un pilar de 4 amb el qual ens hem acomiadat fent la tradicional salutació al públic.

D’aquesta manera els Castellers de Mallorca hem encetat les actuacions de la temporada 2018 que, enguany, allargarem fins al novembre.

Fotos de Maria de Lluc Oliver