Paraules del cap de colla

Bones companys!!
Com tots heu vist, aquest darrer més i mig ens hem centrat amb els cinc millor castells que tenim ara mateix més al nostre abast,son el 3d7a, 4d7a, 5d7, 2d7 i 4d8.
La darrera diada dels Al·lots de Llevant varem aconseguir descarregar el 4d7a, 5d7 i la torre de 7, varem fer un 4d7a ben quadrat i parat, un 5 lluitat de valent i descarregat amb sofriment i satisfacció i finalment la tant desitjada torre de 7, segura i ferm com ha demostrat als assajos. Disculpau-me tots aquells que em vareu demanar l’actuació (inclosa la tècnica) i vos vaig dir que faríem una altra cosa. Però vaig pensar que era més fàcil fer-ho a plaça, que dir-ho a l’assaig. Així varem estalviar nirvis i varem tenir una agradable sorpresa.
Ara a dos assajos de diada heu vist que la feina es la mateixa. Però ara encaram només quatre castells.
Per això vos deman que no afluixeu ara, el dissabte esperava més gent a assaig (i més puntuals) per així poder garantir les proves de 6 i de 7 netes amb més seguretat i tancar una pinya de 4. Siguem responsables i anem per feina.
Per la nostra diada podem tornar a fer l’actuació de la diada dels Al·lots, que seria una diada molt bona o intentar millorar la nostra darrera Diada, que seria una boníssima Diada.
Jo no tornaré a anar de farol, però tots hem de ser conscients de l’aposta i de la jugada. Demostrem que volem tornar a intentar-ho i demostrem a l’assaig que es pot fer.
Enhorabona companys i gràcies per l’actitud demostrada un altre pic a plaça. Esper que com jo estigueu orgullosos de ser casteller, fer castells i de ser dels Castellers de Mallorca.
Com ja vos he dit qualque pic: Lo fàcil ja ho hem fet, lo difícil ho estem fent i lo impossible ho farem.
Recordau que:
– dimecres dia 24 tenim assaig al Joan Mª Thomas a les 19:00 Canalla i a les 20h general.
     
– divendres dia 26 a les 20h assaig especial al Madina Mayurqa.
Salut i castells!!
P.D. : Per contacte telefònic estic emprant el meu telf. personal 626205487, el telf. de cap de colla no està operatiu.