Missatge de la Tècnica

Bones a tots i a totes.

Vos escric aquest correu havent començat la temporada, i crec que amb bon peu. Primer de tot felicitar-vos per la feina feta i les bones actuacions que hem fet. Des de la tècnica podem que ens sentim encoratjats i animats per la vostra resposta i estam agraïts i il·lusionats per aquesta temporada.

Ara ve el mes de maig. I venen fites importants. Tenim ja la gamma bàsica de set i arriba el moment d’apretar. Consell, Sencelles , Aqualand i finalment fires i Festes de Manacor.

A Conselll i Sencelles ens plantejam castells bàsics de set i de sis i mig per preparar fites superiors. I finalment Fires i festes on ens plantejam el cinc de set i el quatre de set amb agulla. I per fer tot això vos necessitam a tots.

D’aquests dies pot dependre l’evolució de la resta de la temporada i consolidar objectius finals com poden ser tres de set per sota (a portocristo si tot va bé), torre de set i potser, si podem, quatre de vuit.

I aquests objectius són factibles si seguim així, si seguim fent feina igual. I si potser més i millor.
Recordau el següent. No som noltros ( la Tècnica) els que aconseguim la feina. És entre tots que la feim, i serà entre tots que aconseguim els objectius.

I no vull esser pesat, però mos toca. Perquè no vull que sigui un any més si no el nostre any. I aquí vull ésser egoïsta i poder presumir d’estar amb la colla més gran que conec.

Gràcies a tots. Seguiu així.
Salut, castells i sobretot ganes de passar-ho bé!!

Cap de Colla dels Castellers de Mallorca,

Jordi Segura.