Llonguetada Castellera 2019

El pròxim 18 de gener tenim una cita molt important amb la ciutat, participam com a entitat a les Llonguetades de Sant Sebastià. A partir de les 19.00h ens veurem a la plaça de la Sitja (Parc del Secar de la Real) per fer colla i ciutat a parts iguals. A les 19:00h donarem el tret de sortida a la vetllada amb un taller de canalla! Hem de ser-hi tots, hem de compartir-ho amb tots els nostres amics i familiars, hem de fer d’aquesta vetllada una nit castellera palmesana on donem a conèixer la nostra activitat i gaudim de la família castellera.

El preu dels tickets és de 5€ si la comprau abans del 18 de gener i de 6€ si la comprau allà mateix. Així doncs, facilitam dos números de telèfon per gestionar la compra de tickets: 686 634 026 (Helena) i 607 830 853 (Joan). Els tickets els podreu comprar (prèvia reserva per telèfon) abans i després de l’assaig del 17 de gener.

A més de tot això també durem a terme dues rifes: una amb productes de la colla i una altra amb productes de MELICOTÓ.

De ben segur es tractarà d’un vespre diferent i divertit on aprofitarem per fer colla i ciutat i donar la benvinguda a les festes patronals.

No ho dubteu més i comprau el vostre ticket!!