Llonguetada Castellera 2018

El pròxim 18 de gener tenim una cita molt important amb la ciutat, participam com a entitat a les Llonguetades de Sant Sebastià. A partir de les 19.00h ens veurem a la plaça d’Alexander Fleming per assajar a la fresca i fer colla i ciutat a parts iguals. Hem de ser-hi tots, hem de compartir-ho amb tots els nostres amics i familiars, hem de fer d’aquesta vetllada una nit castellera palmesana on donem a conèixer la nostra activitat i gaudim de la família castellera.

El preu dels tickets és de 5€ si la comprau abans del 18 de gener i de 6€ si la comprau allà mateix. Així doncs, facilitam dos números de telèfon per gestionar la compra de tickets: 686 634 026 (Helena) i 670 436 211 (Cati). També estarem el dia 15 de gener entre les 20h i les 21h per vendre tickets a la mateixa plaça d’Alexander Fleming.

A més, comptem amb la col·laboració de l’Associació de Veïnats Es Capitol i amb múltiples comerços de la zona que ens cediran molts productes per tal de fer una gran rifa el dia de la Llonguetada. També comptarem amb la música de PD Manex per animar encara més el vespre!

De ben segur es tractarà d’un vespre diferent i divertit on aprofitarem per fer colla i ciutat i donar la benvinguda a les festes patronals.

No ho dubteu més i comprau el vostre ticket!!