#InstintGrana

Ha arribat el moment de treure’s la peresa de damunt, de sortir de la rutina del mal temps, d’horabaixes a casa i de treure l’#InstintGrana que tots duim dins! Dissabte vàrem gaudir del primer assaig oficial de la temporada però això no ha fet més que començar, hem de ser a cada assaig més castellers que a l’anterior amb més ganes i amb més ambició!
I per demostrar les ganes que tenim Tècnica i Directiva de continuar creixent aprofitam per presentar-vos la nova campanya promocional de la colla baix lema #InstintGrana.
La campanya gira al voltant d’un original vídeo on intentam incentivar a la colla a iniciar una nova temporada amb més ganes que mai, despertant el nostre  instint més primitiu, aquell que tant ens caracteritzava anys enrere: l’esforç i la lluita de superació a cada assaig i actuació. Pots veure el vídeo al final de tota la informació que tens tot seguit.
Acompanyant al vídeo et presentam també la que esperam que sigui la gran revolució en l’organització i comunicació de la colla: la nova APP DELS CASTELLERS DE MALLORCA, on podràs assabentar-te de totes les novetats que sorgeixin a la colla, així com també confirmar la teva assistència a assajos, actuacions i als diversos esdeveniments de la colla, ajudant d’aquesta manera a la Tècnica i a la Directiva a organitzar tots aquests actes. Pots descarregar-la ja des del teu PlayStore per Android (https://play.google.com/store/apps/details?id=com.castellersdemallorca.android) o desde l’AppStore per IPhone (https://itunes.apple.com/us/app/castellers-de-mallorca/id1451883699?mt=8&ign-mpt=uo%3D4).
Informam també que a partir d’aquest dissabte, 2 de març iniciarem un SORTEIG DEL VIATGE que la colla té pactat al setembre a Sant Pere de Ribes. Per participar serà imprescindible estar inscrit al cens de la colla, si encara no ho estàs has d’enviar a info@castellersdemallorca.com les dades següents:
– Nom i llinatges
– Data de naixement
– DNI
– Adreça (carrer, número, pis, porta i CP)
– Telèfon
– Data aproximada d’entrada a la colla
– Foto (tipus carnet)
Durant la primera mitja hora de cada assaig  tots els censats podran dipositar una papereta amb el seu nom i dades dins una capsa que n’Enric de la Calle gestionarà i que estarà tancada fins al dia del sorteig, que se durà a terme després de l’últim assaig previ a les vacances d’estiu. Heu de tenir en compte que quants més dies vengueu a assaig d’hora, més possibilitats tendreu de guanyar el sorteig!!
Podeu veure també a la capçelera d’aquesta pàgina el Cartell-Calendari #InstintGrana, on hi figuren els actes del primer tram de temporada!
Enguany no t’ho pots perdre! Recorda que tots som IMPRESCINDIBLES per seguir endavant, nosaltres som els que posam el sostre!!
Amunt Castellers de Mallorca, amunt l’#InstintGrana!!