Estrenam el 5 de 6 al Castell de Bellver

Fotos de Harry Peter Koegler

Els Castellers de Mallorca vàrem actuar ahir al Castell de Bellver en motiu de la Diada de l’Àngel, en una actuació conjunta amb els Al·lots de Llevant.

Els grana vàrem encetar la diada amb el 4 de7, un castell que va estar força correcte fins la carregada però que va començar a deformar-se al nivell de terços i quarts. Tot i a això, vàrem saber lluitar i defensar el castell que vam acabar descarregant in extremis. En segona ronda vam optar pel 3 de 7 que va pujar amb unes mides excel·lents i que es vàrem mantenir fins a la descarregada, el segon de l’any i que ja comença a demanar un pilar que l’acompanyi. Per tancar, vam enlairar el 5 de 6, estructura que estrenàveem aquesta temporada i que es va caracteritzar per les múltiples estrenes a tots els pisos. Aquest últim castell el descarregàrem força tranquils tot i a les estrenes que era l’objectiu principal del castell, tal i com va declarar la cap de colla, Bet Palou: Hem fet moltes estrenes, sobretot al cinc i ho hem fet per la gent que ve a tots els assajos, treballa molt i es mereix pujar a actuacions com aquesta.

D’aquesta manera, els de la capital mallorquina sortírem de plaça més que satisfets d’haver pogut ensenyar la feina feta a assaig on continuarem treballant per tal d’assolir els pròxims reptes que ens arriben el proper diumege amb la Diada de Primavera, i el dilluns amb la Didada de Ses Salines.

Per la seva banda, els Al·lots de Llevant van descarregar el 3 de 7, el 4 de 7 amb l’agulla i el 4 de 7. Ambdues colles vàrem tancar amb dos pilars de 4, respectivament.