Encetam la temporada 2019

Els Castellers de Mallorca varen donar ahir el tret de sortida a la nostra temporada castellera. Ho varem fer a la plaça del Mercat de Palma en motiu de les festes patronals de Sant Sebastià.

Es tractà d’una actuació molt àgil on els grana van comptar amb un públic molt nombrós i animat.
Per començar van obrir amb un pilar de quatre per sota que seguírem del 3 i el 4 de 6 i el 3 de 6 amb l’agulla. Les tres estructures es van caracteritzar per moltes rotacions respecte als mateixos castells de la passada temporada i amb un punt de tremolor propi de la primera actuació de l’any. Per tancar vàrem enlairar dos pilars de 4 simultanis per acomiadar una exhibició on poguérem demostrar les ganes de tornar enguany amb més força que mai.
La cap de colla, Bet Palou, va confessar sentir-se molt orgullosa de la feina feta i del bon ambient a plaça: “Tenint en compte que enaguany només hem tengut dos assajos previs la colla al complet ha demostrat el saber fer i les ganes que tenim”, i va afegir: “Ha estat una molt grata sorpresa trobar un públic tan gran i tan expectant a les nostres construccions. Sentir aquests aplaudiments després de cada castell al centre de la nostra ciutat és sempre una sensació espectacular!”.
Ara els Castellers de Mallorca tornam a tenir descans fins retrobar-nos a l’Escola de Castells (els primers tres dissabtes de febrer) i al taller que durem a terme el 10 de febrer a Pere Garau en motiu de l’Any Nou Xinès.