Els Castellers de Mallorca estrenam nova camisa oficial

Els Castellers de Mallorca volem aprofitar l’impuls del canvi de dècada per implantar noves formes tant internes com externes per poder continuar fent passes endavant i sortir, d’una vegada per totes, de l’estancament que hem viscut els darrers anys.

Per aquest motiu, hem signat amb el principal patrocinador de les colles castelleres, Estrella Damm, un acord de patrocini per mallorquinitzar encara més el fet casteller. D’aquesta manera, a partir d’ara serà la firma Rosa Blanca, pertanyent a Estrella Damm, qui ens patrocinarà als Castellers de Mallorca. Creim que Rosa Blanca, d’origen mallorquí ens identifica molt millor que la seva propietària actual, Estrella Damm, per aquest motiu hem modificat el nostre logo i color de camisa, adquirint tant la flor del seu logo com el color de la marca.

Cal tenir en compte també que la desaparició comercial de Rosa Blanca (1998) va coincidir amb l’any de la nostra primera Diada, prenent el seu relleu i mantenint la nostra activitat ascendent fins a la seva reaparició l’any 2018.

Així doncs esperam poder mantenir i ampliar, de la mà de Rosa Blanca, la memòria col·lectiva dels mallorquins.