Cap de setmana de celebració

Aquest passat dissabte, 16 de març, vàrem celebrar l’actuació del nostre XXIIIè Aniversari a la plaça de Santa Pagesa acompanyats dels Al·lots de Llevant. Va ser una actuació molt àgil i entretinguda on vam gaudir d’actuar a una plaça que teníem moltes ganes de recuperar.

Després d’un pilar de 4 per sota per donar el tret de sortida vàrem descarregar un 3 de 6 molt estable, amb rotacions al tronc i amb una canalla ja veterana que demostra que sap com s’han de fer les coses. En segona ronda encaràvem el 4 de 6 que, tot i a desquadrar-se un poc es va resoldre sense més complicació. Per tancar les rondes de castells vàrem optar pel 3 de 6 amb agulla, també amb estrenes i que tot i a ser un punt lent es va caracteritzar per descarregar-se amb una serenor destacable. Finalment vam posar la cirereta d’una molt bona actuació amb un pilar de 4 de comiat.

Per la seva banda, els Al·lots de Llevant varen descarregar el 3 i 4 de 6 i el 4 de 6 amb l’agulla.

D’aquesta manera els grana hem iniciat el rodatge del seguit d’actuacions que ens esperen fins a finals d’abril. Amb una actitud molt positiva i amb un nombre molt elevat de noves camises aportant molta il·lusió i ganes a la temporada 2019.

La propera actuació ens espera el diumenge, 24 de març a la plaça de La Rectoria de Manacor a les 12.30h.